Medic primar cardiologie Țepeș Piser Ioana

Cardiologia este o specialitate medicala care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Durerea în piept, palpitațiile, oboseala, starea de slăbiciune, amețeala, tulburări de ritm cardiac, inflamații în zona gleznelor, mâinilor și a abdomenului reprezinta o parte din simptomele pentru care trebuie să consultați medicul cardiolog.

Un risc crescut al apariției bolillor cardiovasculare il au pacienții care suferă de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arterială.

Bolile cardiovasculare pot fi asimptomatice sau au manifestări reduse în fazele incipiente. Pacienții cu un istoric familial de boli cardiovasculare, care prezință simptome tipice afecțiunilor cardiace sau care au un stil de viață care ii predispune către patologia cardiacă, este indicat să facă anual un consult cardiologic preventiv.

Q

Programare Online

Servicii

  • EKG
  • Consultații cardiologice
  • Ecografie cardiacă
  • Alte investigații pe specialitatea cardiologie

Vă invităm să explorați informațiile și serviciile noastre, să ne contactați pentru a programa o consultație sau pentru a obține informații suplimentare despre orice subiect legat de inimă și sistemul cardiovascular.

Ne dorim să fim partenerii dvs. în menținerea sănătății inimii și a sistemului cardiovascular, iar acest site este doar începutul. Vă așteptăm să vă alăturați comunității noastre și să începem împreună o călătorie spre o inimă sănătoasă și o viață mai bună!