Cine suntem?

De mai bine de 20 de ani avem grijă de sănătatea pacienților noștri. Din 2021 am deschis cea mai performantă cameră hiperbară multiloc (acredită ATI) din București (și a doua din țară).

Cabinetul de homeopatie, farmacia naturistă, magazinul cu produse BIO+ECO și cofetăria Casa Naturalia (cu produse BIO și fără zahăr) te invită să descoperi un stil de viață sănătos bazat pe prevenție, eliminarea dăunătorilor chimici din alimentație și o mentalitate centrată pe bucurie, împlinire, bună-dispoziție și mai ales Credință.

Știm că orice pacient este un univers în jurul căruia gravitează destinele, poveștile și dorințele celor dragi. Misiunea noastră este ca fiecare persoană, fie că este pacient sau aparținător, să descopere un nou mod de viață bazat pe grija pentru trup și suflet, pentru materia și spiritul din care suntem formați.

Acesta a fost și este crezul nostru încă de când fondatorii (familia Dr. Pavel și Maria Chirilă – medici, profesori și oameni de știință) au înființat în 1995 Centrul Medical Naturalia, în Voluntari. Au urmat mai multe companii comerciale, o fundație filantropică dedicată persoanelor bolnave de cancer și prima clinică de recuperare oncologică România.

Dispunem de cele mai avansate linii de tratament în recuperarea oncologică și avem o vastă experiență în domeniu. Ne dorim ca pacienții noștri să se bucure de o grijă deosebită și de sprijinul nostru total în eforturile de refacere a sănătății.

Cabinete și laborator Naturalia

Cabinetele pentru terapii alternative oferă posibilitatea de a trata boli grave prin intermediul homeopatiei, fitoterapiei sau a dietoterapiei. Majoritatea persoanelor care apelează la Naturalia sunt persoane bolnave care nu tolezează medicamentele sau care nu au văzut îmbunătățiri în urma tratamentelor cu medicamente. Naturalia oferă aproximativ 2.500 de examinări anual.
Laboratorul Naturalia produce peste 52 de sortimente de produse de panificație, toate cu ingrediente ecologice.

Magazine și distribuție

Magazinele Naturalia au poziționare ideala în București. În total, magazinele noastre au o suprafață de 300 m2. Naturalia produce propriile produse bio și comercializează produse eco de la alți producători: pâine, vin, bere, brânzeturi. S-a demarat deja procesul pentru a deschide cu franciza alte magazine Naturalia în alte orașe din țara.
Cea mai noua activitate este propria rețea de distributie: Naturalia Bio Delivery.

Alte activități

Educația și promovarea unui stil de viață sănătos!
Centrul Naturalia publică de mai bine de 2 ani, revista Naturalia numită Sănătate prin Stil de Viața. Este o revistă lunară care cuprinde 28 de pagini și este printată în peste 5.000 de exemplare care sunt distribuite gratuit oamenilor bolnavi care vin la Centrul Naturalia sau clienților care vin la magazinele Naturalia.