Alimente recomandate pentru micul dejun. Alegerea si combinatia este optionala.
◉ Unt bio*.
◉ Ou ecologic* fiert moale sau ou ochi în apa.
◉ Cafea bio* infuzata sau filtru.
◉ Ceai verde din frunze întregi infuzat 3 minute, neândulcit sau îndulcit cu miere.
◉ Miere de albine.
◉ Suc de fructe ecologic*.
◉ Salata din fructe bio* (mere, pere, portocale, grepfruit, smochine, curmale, nuci, struguri, kivi, banane, etc.), miere, cereale integrale ecologice*, cu sau fara frisca.
◉ Grâu ecologic* fiert cu miere si nuca pisata.
◉ Lapte simplu sau cu o cantitate mica de cacao sau cafea ecologica*.
◉ Iaurt bio*.
◉ Lapte batut.
Marar cu ou ecologic*
Mararul verde tocat se caleste în putina apa, apoi se adauga putin ulei ecologic*.
Câteva oua ecologice batute cu sare se amesteca cu mararul si se fierb, pâna ce ouale se coaguleaza.
Ceapa verde cu ou ecologic*
Se aleg de preferinta tijele fragede de ceapa ce urmeaza sa faca flori sau frunze verzi de ceapa, se spala, se scurg, se taie în fragmente lungi de 1-2 cm si se calesc în cîteva linguri de apa, sub capac. Se adauga apoi putin ulei bio*, cateva oua ecologice*, sare si se fierbe pâna ce ouale se coaguleaza.
*Ingredientele se gasesc in magazinele Naturalia