Mic Dejun

Alimente recomandate pentru micul dejun. Alegerea si combinatia este optionala.

◉ Unt bio*.

◉ Ou ecologic* fiert moale sau ou ochi în apa.

◉ Cafea bio* infuzata sau filtru.

◉ Ceai verde din frunze întregi infuzat 3 minute, neândulcit sau îndulcit cu miere.

◉ Miere de albine.

◉ Suc de fructe ecologic*.

◉ Salata din fructe bio* (mere, pere, portocale, grepfruit, smochine, curmale, nuci, struguri, kivi, banane, etc.), miere, cereale integrale ecologice*, cu sau fara frisca.

◉ Grâu ecologic* fiert cu miere si nuca pisata.

◉ Lapte simplu sau cu o cantitate mica de cacao sau cafea ecologica*.

◉ Iaurt bio*.

◉ Lapte batut.

Marar cu ou ecologic*

Mararul verde tocat se caleste în putina apa, apoi se adauga putin ulei ecologic*.

Câteva oua ecologice batute cu sare se amesteca cu mararul si se fierb, pâna ce ouale se coaguleaza.

Ceapa verde cu ou ecologic*

Se aleg de preferinta tijele fragede de ceapa ce urmeaza sa faca flori sau frunze verzi de ceapa, se spala, se scurg, se taie în fragmente lungi de 1-2 cm si se calesc în cîteva linguri de apa, sub capac. Se adauga apoi putin ulei bio*, cateva oua ecologice*, sare si se fierbe pâna ce ouale se coaguleaza.

*Ingredientele se gasesc in magazinele Naturalia