Despre Noi

Credem că viața înseamnă bucurie, savoare și clipe de neuitat împreună cu cei dragi. Așa că pe lângă cabinetele de tratament, te așteptăm în magazinele și cofetăriile cu delicii BIO, ECO și fără zahăr. Trăiește sănătos! Trăiește din plin!

DESPRE NOI

Despre Centrul Medical Naturalia

De mai bine de 20 de ani avem grijă de sănătatea pacienților noștri. Din 2021 am deschis cea mai performantă cameră hiperbară multiloc (acredită ATI) din București (și a doua din țară).

Cabinetul de homeopatie, farmacia naturistă, magazinul cu produse BIO+ECO și cofetăria Casa Naturalia (cu produse BIO și fără zahăr) te invită să descoperi un stil de viață sănătos bazat pe prevenție, eliminarea dăunătorilor chimici din alimentație și o mentalitate centrată pe bucurie, împlinire, bună-dispoziție și mai ales Credință. Știm că orice pacient este un univers în jurul căruia gravitează destinele, poveștile și dorințele celor dragi. Misiunea noastră este ca fiecare persoană, fie că este pacient sau aparținător, să descopere un nou mod de viață bazat pe grija pentru trup și suflet, pentru materia și spiritul din care suntem formați. Acesta a fost și este crezul nostru încă de când fondatorii (familia Dr. Pavel și Maria Chirilă - medici, profesori și oameni de știință) au înființat în 1995 Centrul Medical Naturalia, în Voluntari. Au urmat mai multe companii comerciale, o fundație filantropică dedicată persoanelor bolnave de cancer și prima clinică de recuperare oncologică România. Dispunem de cele mai avansate linii de tratament în recuperarea oncologică și avem o vastă experiență în domeniu. Ne dorim ca pacienții noștri să se bucure de o grijă deosebită și de sprijinul nostru total în eforturile de refacere a sănătății.